Premium:
Verder naar je kern!
Individuele coaching

terug naar je kern

Jij wilt graag verder met jouw ontwikkeling. Een verdiepingsslag maken om jezelf nog beter te leren kennen en korte metten te maken met die hardnekkige belemmerende overtuigingen. Je eigen kracht vergroten, zodat jij wederom een ontwikkeling kan doormaken om nog authentieker en vanuit nog meer ontspanning jouw leven te genieten!

Dat kan met dit premium pakket. 

Verder naar je kern coaching 1-op-1

Tijdens deze individuele verdiepingsslag gaan we n.a.v. jouw specifieke hulpvraag een traject op maat vormgeven. Gericht op het verder ontwikkelen van jezelf, die hardnekkige belemmerende overtuigingen leren ombuigen en nog meer van je talenten inzichtelijk te krijgen. Dus verder naar je kern. We gaan samen vanuit de basis die je vanuit de academy hebt gehad verder. Zo onderzoeken we waar je krachten zitten én welke blokkades/overtuigingen je daarin nog niet hebt kunnen loslaten. 

De inhoud bestaat in ieder geval uit:

Er zijn diverse interventies, denkend aan het maken en bespreken van een analyse, een individuele opstelling of een aantal emdr-sessies die hierin helpend kunnen zijn. De interventies zijn er opgericht om nog meer in je kracht te komen om jouw leven authentiek te leiden, waarin jouw talenten, behoeftes en verlangens volop aanwezig zijn!

Herken je dit?

Jij  bent ambitieus en bent altijd in de weer, je energie balans is wel okay maar toch merk je dat er af en toe nog wat in de weg zit of er vragen naar boven borrelen waardoor jij nog niet (altijd) volledig je eigen leven leidt,  want 

Jij verlangt naar het moment dat jij jezelf op nummer 1 zet. Jij je eigen coach kan zijn in je dagelijkse leven en je ook weet wat je kan! Waardoor jij  jouw leven vanuit vertrouwen leidt, je eigen ambities op een gezonde wijze najaagt in contact mét jezelf en anderen!

Jij vindt jezelf het waard om die extra stap naar je kern nu te nemen!

Het kan anders afbeelding

Hoe gaan we samen aan de slag?

1 Live of online intake gesprek.

Tijdens de intake, welke online kan of live bij een van mijn praktijken in Arnhem/ Brummen, staan we samen stil bij jou hulpvraag. We kijken samen waar we de focus op gaan leggen om de verdiepingsslag te maken, zodat jij jezelf nog beter leert kennen. Deze intake duurt 1,5 uur. Vandaar uit maken we samen een persoonlijk plan!

6 maanden individuele coaching

In deze 6 maanden plannen we 8 coach sessies van elk 1,5 uur per sessie. De frequentie bepalen we samen, aangezien jij door de stap in de Academy of je andere voorkennis al wel inzicht hebt in wat jij daarin nodig hebt en welke frequentie passend is. Uiteraard zullen we dit in overleg doen. 

Daarnaast ontvang je een persoonlijke analyse (incl. verslag) welke we uitgebreid zullen bespreken. 

Tussentijds kan jij via mail of chat (signal-app) een vraag stellen als je merkt dat je even wilt sparren over iets waar je een andere kijk op wilt of waar je zelf in vast dreigt te lopen. 

1 Opstelling dag bijwonen

Daarnaast kan jij tijdens jouw traject een dagdeel bijwonen waarin er samen met andere coachees vanuit systemische opstelling wordt gewerkt aan hulpvragen.  Tijdens deze opstellingsdag kunnen 2 tot 4 mensen een eigen vraag inbrengen. Ook kan je er bewust voor kiezen om zelf niets in te brengen, maar wel de opstellingsdag bij wonen en als representant present te zijn. 

Als coach maak ik de keuze met welke vragen we die dag aan de slag gaan. Ook als het niet jouw vraag is krijg je op direct of indirect vanuit de hulpvraag van de ander of je ervaring als representant veelal een inzicht voor jezelf mee!

Jouw investering van dit 1-op-1 traject

€ 3995,00 (of 6x € 695,00)

Let op: Dit programma is een verdieping op de Own Your Life Academy! Heb je wel interesse, maar is dit het eerste coachingstraject ga dan eerst aan de slag met de academy Own Your Life.

Scroll naar boven