Van onzekerheid en stress naar zelfvertrouwen en ontspanning!

Van een leven waarin jij je laat leiden door onzekerheid, piekergedachten en stress naar een authentiek leven vol zelfvertrouwen en ontspanning!

Academy foto afbeelding

In de Academy leer jij jezelf in 6-12 maanden tijd beter kennen. Je krijgt inzichten over jezelf, je behoeftes en je handelen én je krijgt praktische tools.

Dit samen zorgt ervoor dat jij vanuit meer zelfvertrouwen, eigen behoeftes, verlangens en ontspanning volop van jouw eigen leven geniet!

Herken je dit?

Jij  bent ambitieus en bent altijd in de weer, maar je leidt niet jouw leven en zit daardoor niet lekker in je vel, want:

Jij verlangt naar het moment dat jij vanuit zelfvertrouwen en ontspanning je eigen leven vormgeeft. Jijzelf op nummer 1 staat. Jij zelf antwoord kan geven op de vragen wie je bent en wat je wilt. Tijd voor jezelf neemt, waardoor jij jouw leven vanuit vertrouwen leidt in contact mét anderen.

Het kan anders!

Uiteraard kan je er alleen mee door gaan of er (nog) een keer met vrienden over hebben en herkenning krijgen. Je kan nog meer zelfhulpboeken lezen. Maar ik kan je voorspellen dat het over 3 maanden niet veranderd is of je juist nog meer stressklachten hebt gekregen en je alleen maar minder in jezelf bent gaan vertrouwen. Of je kan nu de stap zetten om in jezelf te investeren, zodat jij over 3 maanden merkt dat je in een positieve ontwikkeling terecht bent gekomen met meer ontspanning en meer zelfvertrouwen.  

Ik ken mijn coachees en ik weet dat jij nu denkt: “ Dat moet ik toch zelf kunnen, ik ben nu te druk en heb er geen geld voor”. Wees je bewust dat dit de grootste belemmerende overtuigingen zijn, waardoor jij opnieuw niet de leiding neemt over je eigen leven! Ik heb mensen gezien en gehoord die de stap om voor zichzelf te kiezen pas later namen, door deze belemmerende overtuigingen. Ze zaten dan bij mij met paniekaanvallen, konden bijna geen stap meer vooruit zetten en zaten ziek thuis van hun werk. Deze coachees zeiden dan: “Had ik maar eerder deze stap voor mijzelf gezet, dan had ik erger kunnen voorkomen!”.

Own Your Life - het kan anders

Je hebt dus twee keuzes:

Je gaat weer door met de waan van de dag, verder in je ‘rat- race’ en ligt elke avond wakker in je bed, omdat je aan het piekeren bent over jezelf en je acties. Je merkt dat je niet tot ontspanning kan komen. En over 3 maanden kom je erachter dat je nog minder energie hebt, nog meer spanningsklachten hebt en nog meer twijfels ervaart over jezelf. 

Of je investeert in jezelf door deze online Academy ‘Own Your Life’ te starten. Waarin jij van mijn kennis en coaching gebruik kan maken en leert om vanuit zelfvertrouwen en ontspanning van jouw eigen leven te genieten!

Jij weet zelf wel wat de snelste route is en meeste winst behaald. Als jij in jezelf investeert, help ik je graag! In de afgelopen jaren zijn er al vele coachees jouw voorgegaan. Als wij samen aan de slag gaan dan leer ik jou inzichten en tools, zodat jij toewerkt naar jouw streefdoel: OWN YOUR LIFE!  

De online Academy: Own Your Life bestaat uit de volgende modules

MODULE 1

Welkom

 

Wie ben jij, wie ben ik. Een korte introductie om elkaar wat beter te leren kennen. 

MODULE 2

Je dagelijkse gedrag in kaart

We starten met het onderzoeken van wat jij in je huidige leven doet. Hoe bewust jij dit doet en of het je energie geeft of kost. We beginnen – net als met het pellen van een ui –  aan de buitenkant en gaan stap voor stap terug naar je kern, om vandaaruit weer op te bouwen.

MODULE 3

(On) Gezonde STRESS

Als jij weet wanneer jij stress ervaart en wanneer dit gezond of ongezond is, hoe je de signalen kan leren herkennen, kan je er alert op zijn. Door dit te weten te komen, kan je in de toekomst klachten zoveel mogelijk voorkomen of op tijd  het tij keren.  

MODULE 4

Ons Denkbrein

 

We hebben ze allemaal, gedachten. Je gedachten bepalen voor een belangrijk deel hoe jij je verhoudt tot anderen, hoe jij activiteiten al of niet onderneemt en ze beïnvloeden ook je emoties.  Tijdens deze module leer je jouw (belemmerende) overtuigingen (h)erkennen, om hierna te bepalen wat je ermee wilt!

MODULE 5

Mijn spiegelbeeld… wie ben ik?

In deze module ga je verder met jezelf onderzoek. Niet alleen naar de buitenkant,  maar met name naar de binnenkant. Ook staan we stil bij wie of wat invloed heeft gehad op jouw persoonlijke ontwikkeling.  

MODULE 6

Mijn competenties in kaart!

Nu je weet hoe jij je ontwikkeld hebt, gaan we de focus verleggen. Je gaat onderzoeken wat je positieve kanten zijn én deze verder ontwikkelen. We gaan stilstaan bij je kwaliteiten, talenten en  vaardigheden. 

MODULE 7

Wat wil ík ?

 

Nu je in voorgaande modules inzichten hebt gekregen over wie jij bent en wat je kan, gaan we in deze module onderzoeken wat jij ermee wilt. Je gaat stil staan bij de vragen wat je wilt behouden, wat je wilt veranderen en hoe je dat kan vormgeven. 

MODULE 8

OWN YOUR LIFE

 

Afronden is net zo belangrijk als de start en het volhouden van een traject. We kijken daarom in deze module samen terug op jouw veranderingsproces, waardoor je nú vanuit meer zelfvertrouwen en ontspanning voluit van jouw leven kan genieten!

Wat brengt het programma jou?

Na dit programma heb jij meer inzicht in wie jij bent, wat jij wil en wat jij kan. Dit zorgt ervoor dat jij voldoende energie ervaart om je dagelijkse leven vanuit flow te leven. Je zet jezelf op nummer 1, zonder belemmerende overtuigingen.

Je zorgt voor jezelf en daarmee ook voor een ander, zowel zakelijk als privé ervaar je balans. Jij richt je op je eigen ontwikkeling zowel op zakelijk als persoonlijk gebied.  Je slaapt heerlijk, zonder gepieker of gevoelens van stress in je lijf.

Jij leeft jouw leven blijvend vanuit zelfvertrouwen en balans, waardoor jij op authentieke wijze (van) jouw leven geniet!

De Academy is ALLEEN geschikt voor jou als:

Own Your Life Academy - alleen geschikt voor jou als...

Hoe ziet de Own Your Life de Academy eruit?

KICKSTART Academy
Maandabonnement

In 6-12 maanden krijg je meer inzichten én handvatten om je gedachten, gevoel en gedrag te ontwikkelen. 

Meer dan 30 sessies vol inzichten.

Geheel zelfstandig en toch 3 support momenten via je eigen besloten privé chat om even die ene vraag te stellen.

Maandabonnement
Verkrijgen van inzichten en gedragsverandering hebben tijd nodig, minimale afname is 6 maanden.
N
a 6 maanden maandelijks opzegbaar.

Aangezien mijn missie is jou te coachen om vanuit zelfvertrouwen en ontspanning je eigen leven te gaan leiden is het mogelijk zelf te kiezen of jij tijdens deze Academy de online chat optie inzet voor contact met mij. 

Premium Academy
10 maanden persoonlijke coaching

Naast de basis van de Kickstart Academy krijg jij
in de premium Academy nóg meer, namelijk :

2 jaar onbeperkt toegang tot de online leeromgeving.

9 maanden + 1 extra maand via de besloten privé chat mogelijkheid tot dagelijks support om je vragen aan mij stellen over praktische én inhoudelijke vragen stellen.  Ik zal op werkdagen binnen 24 uur een inhoudelijke reactie op geven. 
Denk aan vragen als:
‘Ik loop vast in de opdracht, hoe kan ik verder?’ of bijvoorbeeld ‘Wil je eens meekijken in mijn uitwerking?’ 

6x Live Q&A online bijeenkomsten voor een extra verdiepingsslag tijdens je traject!

Aangezien mijn missie is jou te coachen om vanuit zelfvertrouwen en ontspanning je eigen leven te gaan leiden is het mogelijk zelf te kiezen of jij tijdens deze Academy de online chat optie inzet voor contact met mij. 

Own Your Life Academy

Premium Academy

Own Your Life
2495 Voor het Complete PREMIUM Programma
 • 8 modules met meer dan 30 sessies lessen om jezelf (nog) beter te leren kennen!
 • 9 maanden onbeperkt support via een besloten chat met Laura.
 • Nú 1 maand extra support.
 • Jij bepaalt je eigen omgeving.
 • 6 Q&A met Laura.
 • 2 jaar onbeperkt toegang tot de leeromgeving met de 8 modules.
 • In de ochtend, middag of avond? Jij bepaald je eigen moment.

Kickstart Academy

Own Your Life
125 Maandabonnement, kosten per maand.
 • 8 modules met meer dan 30 sessies lessen om jezelf (nog) beter te leren kennen!
 • Onbeperkt toegang van de leeromgeving tijdens de abonnementsperiode.
 • 3 support momenten via besloten chat met Laura.
 • Extra support beschikbaar voor € 29,95 per chatsessie.
 • Na 6 maanden, maandelijks opzegbaar.
 • Jij bepaald je eigen tempo.

De Academy Zakelijk inzetten

Own Your Life


Prijs op aanvraag.
 • Bestaat altijd uit de 8 modules met meer dan 30 sessies, zodat uw werknemer zichzelf beter leert kennen. Dit Programma kan u op onderstaande wijzen afnemen:
 • Kickstart programma - Maandabonnement zakelijk
 • Complete Premium Programma - zakelijk.
 • Hybride Programma - zakelijk
  Bestaande uit de online Academy aangevuld met individuele (online of live) face-to-face sessies.
 • Specifieke wensen, ik ga graag samen met u in gesprek om ze te bepreken.

Early Bird Actie

DE PREMIUM ACADEMY – nú tijdelijk  voor € 1895,- (voor particulieren)
Een korting van maar liefst € 600,-

Investeer in jezelf, want één ding is zeker… je neemt jezelf overal mee naartoe!

Jij krijgt voor deze investering:

Ja, maar…

de reden om het wel te doen!

Een investering in jezelf doen, is jezelf waarderen, jezelf wat gunnen en dat kan best even een drempeltje zijn. Dat is namelijk één van de punten die jij juist lastig vindt. Stel je voor dat je dit nu niet doet, dat je doorgaat zoals je deed…dan krijg je wat je kreeg! De kans is zeer aannemelijk dat je klachten en onzekerheden alleen maar toenemen. Op het moment dat je dan later alsnog tot inzicht komt dat je hulp nodig hebt, dan is de investering hoogstwaarschijnlijk groter die je moet doen… niet alleen in geld maar ook in tijd, omdat je meer klachten hebt. 

Zit je daar op te wachten of is het nú juist het moment en de investering waard om deze stap te zetten? Zodat jij meer energie hebt en je prestatie en carrière ook groeien wat meer output en meer inkomsten tot gevolg heeft, waardoor je deze investering weer snel terugverdient!

je hebt 2 keuzes!

Twijfels hebben we allemaal wel eens. De vraag is waar twijfel je over? Weet je wat je voor jezelf misloopt als je de stap nu niet zet en je in ‘de rat-race’ vol stress en onzekerheden blijft hangen vanuit je belemmerende overtuigingen? 

En weet je wat het je gaat opleveren als je nu juist wel deze stap voor jezelf gaat zetten. Je investeert in jezelf én in je toekomst, krijgt meer energie en zelfvertrouwen en dat heeft ook effect op je werk-privé balans en de relaties daarbinnen!  Een betere balans leidt tot een grotere prestatie met minder energieverlies. 

Ook lever jij met minder inspanning meer output in je werk of in je opdracht en dit zorgt ook nog voor meer zelfvertrouwen! 

Deze meerwaarde leidt tot meer inkomen en meer tijd voor jezelf!

jouw tijdsinvestering!

Geen tijd, geen energie. Dit zijn twee belemmerende overtuigingen waar we juist bij stil gaan staan.  Heel begrijpelijk dat je dit denkt en zo voelt. Energie kan je juist weer krijgen als je nu in jezelf investeert. Want wat als je dat nu niet doet… denk je dat je straks wel weer meer energie hebt… door zo door te gaan als je deed? En tijd… tijd is dat niet vaak een kwestie van keuzes of anders gezegd een kwestie van prioriteit stellen 😉.

Mag jij jezelf nu als prioriteit stellen… to:  OWN YOUR LIFE?

Bedenk je eens hoe vaak je al hebt gezegd dat je nu geen tijd of energie hebt en deze stap hebt uitgesteld. Op welke wijze ben je nu tot op heden al of niet van je klachten afgekomen? Wat is dan je antwoord en je keuze?

Genoeg tijd!

Aangezien het van belang is om voor het verkrijgen van inzichten en  gedragsverandering jezelf wel wat tijd te gunnen, gaan we dan ook uit van een minimaal traject van 6 maanden.
Daarvoor is de Kickstart Academy, waarbij je minimaal 6 maanden aan de slag gaat en gun jij jezelf nog wat langer de tijd, omdat dit beter bij je past, dan is dat uiteraard mogelijk. Ná 6 maanden kan je de Kickstart Academy per maand opzeggen.

 

Wil je meer tijd én meer support, kies dan voor de Premium Academy.

Support!

Je kan van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur reactie krijgen van mij op jouw vragen. De vragen kunnen praktisch van aard zijn, maar ook kan je meer een inhoudelijke vraag hebben waar je n.a.v. een opdracht nog graag in gecoacht wilt worden. De support is online, middels privé chats. 

 

Scroll naar boven